Sve kategorije

Početna> Oko > Profil kompanije

Profil kompanije

oko

svijet skele Co., Ltd

World Scaffolding Co., Ltd. je podružnica Shinestar Holdings Group, sa dizajnom, proizvodnjom, prodajom, logistikom u cjelini kao jedno od vodećih inženjerskih poduzeća u Kini Project Materials. Kompanija ima nezavisni tim za istraživanje i razvoj, prava na uvoz i izvoz, globalnu prodajnu mrežu, može klijentima pružiti sveobuhvatno rešenje za skele sa uslugom u jednom koraku.

Proizvodi uglavnom uključuju cijevi za skele i spojnice, Čelična daska & Catwalk ,Zaključavanje prstena & Couplock skele, čelični podupirači, viljuškaste glave, tronožac za skele okvira, U-glava, bazna dizalica i tako dalje, koji se naširoko koriste u građevinarstvu fasada, nosača zgrada, mostova, tunela, dimnjaka, elektrana, ulja i petrohemijskih projekata.

U 2013. godini, Shinestar Group je ušla u industriju građevinskih skela i pocinčanih metalnih dasaka, ukupna fabrika koja se nalazi u industrijskom parku Tianjin Daqiuzhuang, fabrika ima 10 proizvodnih linija, preradnih linija, 4,000 kvadratnih metara proizvodne radionice, 4,000 kvadratnih metara skladišta i 10,000 kvadratnih metara metara dvorišta, godišnja proizvodnja od 200,000 tona, i više od 10,000 tona višegodišnjih mesta. U budućnosti, od "visokokvalitetnih proizvoda je most u svet" u svrhu, nastavićemo da pružamo kupcima "najbolji kvalitet proizvoda, najsveobuhvatniju prodajnu uslugu, konkurentnu tržišnu cijenu i kvalificirane proizvode.“ kako bi se poboljšale konkurentske prednosti na tržištu kupaca.

Kvaliteta i usluga su naš život, "usmjeren na kupca, nastaviti zadovoljavati potrebe kupaca, poboljšati zadovoljstvo kupaca" kao osnovna strategija dugoročnog razvoja.3

Shinestar čelična grupa

Shinestar čelična grupa je uporište u Kini, koje imaju 5 tvornica smještenih u Tianjin, Hebei, Changsha, Nanchang, i 4 sjedišta odjela međunarodne prodaje u provinciji Changsha Hunan. servisira domaće i globalno veliko preduzeće za proizvodnju čelika, posvećeno kupcima sa visokokvalitetnim čeličnim proizvodima i uslugama. 

Djelokrug poslovanja obuhvata proizvodnju, preradu, skladištenje, marketing, logistiku, prikupljanje materijala i upravljanje projektima u svijetu, kao što su višestruke veze. Pored proizvodnje vrhunskih čeličnih proizvoda, Shinestar sa bogatim industrijskim iskustvom pruža tehničku podršku za različite projekte i rješenja.

Istovremeno, obezbediti za kupca, uključujući kontrolu rizika, kontrolu troškova, upravljanje skladištem, efikasno planiranje proizvodnje, uključujući i uslugu u celini. U budućnosti, Shinestar će nastaviti da sarađuje sa globalnim energetskim kompanijama, naftnim kompanijama, građevinskim kompanijama, za globalni projekat, pružaće usluge nabavke na jednom mestu, osiguravajući kupcima da kupuju najveći omjer čelika.