Sve kategorije

Početna> Proizvodi > Ringlock System

Ringlock System

 • Ringlock dijagonala
  Ringlock dijagonala

  Naš ringlock sistem skele proizveden je od čelika visoke čvrstoće mehanički zavarenog i završenog vruće pocinkovanom završnom obradom. Svaka ringlock skela uključuje standardne, horizontalne, podupirače, daske, konzole, ljestve, stepenice, itd. Dijagonalne skele se koriste za bočno učvršćivanje Ringlock skela.

  Čitaj više
 • Ringlock Ledger
  Ringlock Ledger

  Ringlock knjiga je važna komponenta za horizontalno povezivanje sistema prstenastih skela. Čelična cijev zavarena sa dva čepa. Na oba kraja cijevi zavarena su dva čepa. Utikači knjige mogu biti dizajnirani. Završne igle umetnute u rozetu. A onda se sastoji od osnovnog sistema ringlock skela. Ledger čep se proizvodi od livenog čelika pomoću voštanog kalupa. Izrađeni su od konstrukcijskog čelika visoke čvrstoće sa vrućim pocinčanim završetkom. I čvrsta je i izdržljiva. Za osiguranje stabilnosti za cijeli sistem skele sa prstenastim bravama. Može se koristiti kao srednja i gornja ili ručna ograda, zaštitna ograda.

  Čitaj više
 • Ringlock Standard
  Ringlock Standard

  Ringlock standardi kao glavni dio ringlock skele, izrađeni su od čeličnog materijala Q345, spojeni spojnicama, naši ringlock standardi imaju dva promjera 48.3 mm (M48) i 60.3 mm (M60) po vašem izboru. Dužina ima 500 mm, 1000 mm, 1500 mm, 2000 mm, 2500 mm, 3000 mm i tako dalje, mogla bi zadovoljiti vaše zahtjeve za različitim visinama i imati 3.0 mm, 3.2 mm, 3.25 mm takvu debljinu, mogla bi zadovoljiti zahtjeve različitih projekata.

  Čitaj više
 • Ringlock sistem i oktangon-lock sistem
  Ringlock sistem i oktangon-lock sistem

  Opis sistema: RingLock sistem je pocinkovani modularni sistem nosača koji se široko koristi u novoizgrađenim projektima. To je kompletan sistem za teška opterećenja koji omogućava postavljanje skela i oplate. Bez potrebe za cijevima i spojnicama u sistemu, montaža je lakša i brža (dijagonale i obični nosači su standardni artikli). Sistem je dizajniran u skladu sa evropskim standardima EN 12810 i EN 12811.

  Čitaj više
 • Cuplock System
  Cuplock System

  Cup Lock je jedan od najčešće korištenih modularnih čeličnih potpornih sistema u građevinarstvu. To je kompletan sistem koji obezbeđuje pristupne skele i nosač ploča za oplate, koji se može koristiti za lake i teške konstrukcije ploča. M48 CUPLOCK STANDARDNI MATERIJAL: Q355 / Q235, 48.3MM VANJSKI PREČNIK ČELIČNE CIJEVI DUŽINA: 500MM / 1000MM /1500MM /2000MM / 2500MM / 3000MM DEBLJINA PAPA 2.5MM DEBLJINA 4.0OT BL.

  Čitaj više
 • Oktangon prstenasti sistem
  Oktangon prstenasti sistem

  OCTANGON RINGLOCK je jedan od najčešće korištenih modularnih čeličnih potpornih sistema u građevinarstvu u Vijetnamu i jugoistočnoj Aziji. To je kompletan sistem koji obezbeđuje pristupne skele i nosač ploča za oplate, koji se može koristiti za lake i teške konstrukcije ploča. M48 Octangon Ringlock standard (s vanjskim konektorom je dostupan) Materijal: Q355 / Q235, 48.3mm Vanjski promjer čelična cijev Dužina: 500mm / 1000mm / 1500mm / 2000mm Debljina: 2500-3000mm Obrada površina: vruće pocinčano, moć DOSTUPNO BOJANO I CRNO.

  Čitaj više